SPORTAJMO 
Piškotki

 
 
Vsebina vozička   Izdelki: 0

Piškotki


Uporaba piškotkov na spletnem mestu:

www.sportajmo.si

Upravljavec spletnega mesta  in vseh podatkov povezanih z njim je:
Naziv podjetja: Prodaja športne opreme, Peter Španić s.p.
Naslov: Vanganel 32H
Pošta in kraj: 6000 Koper - Capodistria
Naslov elektronske pošte: info@sportajmo.si
Kontaktna telefonska številka: +386 (0) 40 973 022

Podrobneje o ravnanju z osebnimi in drugimi podatki uporabnikov, si lahko preberete v pravnih pogojih, ki so dostopni na spletni strani.

Vrste piškotkov, njihov namen in čas trajanja:

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Spletno mesto uporablja piškotke, ki so opredeljeni v nadaljevanju:
   
Ime piškotka Namen piškotka Čas trajanja
osCsid To je sekcijski piškotek, ki se ga uporablja za aplikacije e trgovin, da lažje sledi uporabnikom na spletni strani in s temi uporabniki poveže njihov račun in vsebino košarice. 365 dni


Piškotke popišete tako, kot prikazuje primer. Primer izbrišete. V kolikor imate več piškotkov, dodajate nove vrstice, dokler ne popišete vseh. Za pomoč pri pregledu, katere piškotke uporablja vaše spletno mesto, se lahko obrnete na vašega vzdrževalca spletne strani ali pa to pogledate v vašem brskalniku. To obvestilo izbrišete.

Upravljavec zagotavlja obvestilo brez privolitve v kolikor uporablja te piškotke:

1. piškotki, ki so potrebni izključno zaradi prenosa sporočila po elektronskem komunikacijskem omrežju in
2. piškotki, ki so nujno potrebni za zagotovitev storitve informacijske družbe, ki jo naročnik ali uporabnik izrecno zahtevata.

Upravljavec zagotavlja obvestilo s privolitvijo uporabnika v vseh ostalih primerih in uporabnika ustrezno obvešča o možnostih nastavitev piškotkov. Upravljavec brez izrecne privolitve ne uporablja piškotkov, ki potrebujejo privolitev uporabnika za namestitev. Upravljavec zagotavlja možnost naknadne spremembe privolitve uporabnika s tem, da obvestilo ohranja na vidnem mestu na spletni strani.

Zadnje posodobitve