Dres Doug (Errea)

48,50Tip tkanine artikla: MUNDIAL
100% poliester (145 g / m2)

Mehka in dihajoča tkanina, z dvojno pleteno konstrukcijo, za katero je značilna prisotnost mikro lukenj, ki zagotavljajo hitro izhlapevanje znoja. Hitro se posuši.

Namen: TEKMOVANJE, PROSTI ČAS

 Tip tkanine artikla: UTILITY
100% poliester (145 g / m2)

Krožna tkanina, za katero je značilna prisotnost mikro lukenj za transpiracijo. Je izredno mehka in idealna za uporabo pri športih, kot je tek. Hitro se posuši, se ne guba ali mečka, obdrži obliko in jo ponovno pridobi tudi po pranju, s čimer se izognemo likanju.

Namen: TEKMOVANJE, PROSTI ČAS

črna-fluorescentno rumena / black-yellow fluo (07720)črna-fluorescentno rumena / black-yellow fluo (07720)fluorescentno zelena-črna / green fluo-black (59120)fluorescentno zelena-črna / green fluo-black (59120)
SMLXLXXL
Počisti


Brezplačna
dostava

Brezplačna
menjava

Hitra
dostava

Šifra: FM800C Kategorije: , , , , , ,

Opis

Sodniški dres Doug, ki je bil oblikovan posebej za sodnike se ponaša z ovratnikom, ki se zapira z gumbom. Na prsih ima dva žepka, ki se zapirata z ježkom in sta zaključena z robom kotrastne barve. Zaključek v kontrastni barvi se nahaja tudi na robu rokavov in na ramenih dresa. Dres je na voljo v klasični črni barvi s kontrastno fluorescentno rumeno ali v fluorescentni zeleni in črni kombinaciji.