Dres Parma 3.0 (Errea)

40,00

črna-cijan modra / black-cyan (59760)črna-cijan modra / black-cyan (59760)črna-fluorescentno oranžna (07830)črna-fluorescentno oranžna (07830)črna-fluorescentno rumena / black-yellow fluo (07720)črna-fluorescentno rumena / black-yellow fluo (07720)črna-fluorescentno zelena / black-green fluo (08180)črna-fluorescentno zelena / black-green fluo (08180)
SMLXL2XL
Počisti


Brezplačna
dostava

Brezplačna
menjava

Hitra
dostava

Šifra: FM810C Kategorije: , , , , , , , ,

Opis

Moški nogometni dres s kratkimi rokavi je odlična izbira za tekmovanja. Parma 3.0 je nov dres za nogometaše, narejen in novega revolucionarnega materiala B-HIVE. B-HIVE je tkanina ki je zgrajena s posebno teksturo satja iz mikrozračnih komor, ki zagotavljajo izjemen dihalni učinek in izjemno lahkotnost. Barve prilagodljive željam kluba, poseben vratni V izrez in črtni vzorec na rokavih in dresu, dajejo dresu eleganco in moderen izgled.

 

B-HIVE tkanina?

B-HIVE  je inovativna tkanina, zgrajena s posebno teksturo satja iz mikrozračnih komor in novo kombinacijo preje, s katero zagotavlja izjemen dihalni učinek in izjemno lahkotnost.

Majhna količina tkiva v stiku s kožo, zaradi prisotnosti majhnih zračnih komor, omogoča izjemno regulacijo temperature telesa in občutek intenzivnega udobja. Udobno tkanina sledi vsakemu gibu telesa z izredno naravnostjo.

Preja je dvojna in je sestavljena iz različnih odtenkov vlaken, da dobimo značilno barvo “melange”, učinek temne svetlobe, pridobljenega z dvojnim barvilom, značilnim za slogu za prosti čas.

Nova tkanina B-HIVE je certificirana tudi kot Oeko-Tex® Stardard 100 in ne sprošča škodljivih snovi, ki so škodljive za kožo in škodljive za zdravje.

 

Večje količine in tisk!

Za večje količine in/ali tisk nas kontaktirajte.

KONTAKT

100% poliester (145 g/mq)