Dres Praga (Errea)

32,00

bela-modra / white-blue (00260)bela-modra / white-blue (00260)bela-temno modra / white-navy blue (00280)bela-temno modra / white-navy blue (00280)črna-bela / black-white (02500)črna-bela / black-white (02500)modra-bela / blue-white (01500)modra-bela / blue-white (01500)rdeča-bela / red-white (00500)rdeča-bela / red-white (00500)temno modra-bela / navy blue-white (01900)temno modra-bela / navy blue-white (01900)
XSSMLXLXXL3XL
Počisti


Brezplačna
dostava

Brezplačna
menjava

Hitra
dostava

Šifra: EM1P0C Kategorije: , , , , , , , ,

Opis

Dres s kratikimi rokavi Praga je odlična izbira za tekmovanja in prosti čas. Praga je do danes najbolj eleganten dres na trgu, narejen z neprimerljivo  prefinjeno eleganco in detajli. Dres da ekipi profesionalen in izjemno prepoznaven izgled. Dres je narejen iz enakih materialov kot jih uporabljajo igralci ekipe Parma Calcio 1913 (tkanina B-HIVE). Material odvaja pot in tako zagotavlja suho kožo in s tem izredno udobje med samo fizično aktivnostjo. Lastnosti majice so kratek rokav, polo ovratnik ter tanki barvni všitki na rokavih in ovratniku. B-HIVE je tkanina, ki je zgrajena s posebno teksturo satja iz mikrozračnih komor, ki zagotavljajo izjemen dihalni učinek in izjemno lahkotnost.

B-HIVE tkanina?

B-HIVE  je inovativna tkanina, zgrajena s posebno teksturo satja iz mikrozračnih komor in novo kombinacijo preje, s katero zagotavlja izjemen dihalni učinek in izjemno lahkotnost.

Majhna količina tkiva v stiku s kožo, zaradi prisotnosti majhnih zračnih komor, omogoča izjemno regulacijo temperature telesa in občutek intenzivnega udobja. Udobno tkanina sledi vsakemu gibu telesa z izredno naravnostjo.

Preja je dvojna in je sestavljena iz različnih odtenkov vlaken, da dobimo značilno barvo “melange”, učinek temne svetlobe, pridobljenega z dvojnim barvilom, značilnim za slogu za prosti čas.

Nova tkanina B-HIVE je certificirana tudi kot Oeko-Tex® Stardard 100 in ne sprošča škodljivih snovi, ki so škodljive za kožo in škodljive za zdravje.

Večje količine in tisk!

Za večje količine in/ali tisk nas kontaktirajte.

KONTAKT