FLEX-GXPro ščitniki

55,00

Fuksija (SOXPro - fuksija)Fuksija (SOXPro - fuksija)Fuksija (SOXPro - fuksija)Črna (SOXPro-črna)Črna (SOXPro-črna)Črna (SOXPro-črna)Modra (SOXPro-modra)Modra (SOXPro-modra)Modra (SOXPro-modra)Rdeča (SOXPro-rdeča)Rdeča (SOXPro-rdeča)Rdeča (SOXPro-rdeča)Rumena (SOXPro-rumena)Rumena (SOXPro-rumena)Rumena (SOXPro-rumena)Zelena (SOXPro-zelena)Zelena (SOXPro-zelena)Zelena (SOXPro-zelena)
S (15x9 cm)S (15x9 cm)M (17x10 cm)M (17x10 cm)
Počisti


Brezplačna
dostava

Brezplačna
menjava

Hitra
dostava

Opis

Fleksibilnost, stabilnost in zaščita na 360°
Materiali FLEX-GXPro ščitnikov, spoštujejo ravnovesje PH kože. Poleg tega se prilagajajo telesu in boljše amortizirajo udarce, kot katerikoli drugi izdelek.
Ščitniki FLEX-GXPro omogočajo udobje,zaščito in popolno prilagajanje med aktivnostjo.

Prednost FLEX-GXPro ščitnikov je izbira izjemnih materialov pri proizvodnji.
Notranja stran ščitnika je oblečena v “Texture 3D Grip” material, ki ponuja popoln oprijem na koži.Luknjasta oblika materiala, ima tridimenzionalne značilnosti: se ne samo skrči ob udarcu, ampak se razširi za maksimalno amortizacijo moči.
Vrhnja stran je narejena iz patentiranega termoplastičnega in anti-bakterijskega gela NSG. Slednji omogoča maksimalno fleksibilnost in amortizacijo udarcev. Zaradi uporabe gela NSG, so FLEX-GXPro ščitniki izjemno lahki in tanki in sicer 55 gramov (teža) in 7 mm (debelina).

Prvič imate priložnost preizkusiti ščitnike s popolnoma personaliziranim nošenjem in prilagajanjem golenici.

Dobavljivi so v dveh velikostih, S in M.

Zunanjo površino sestavlja tehnologija Antishock+. Nivo zaščite za vse pogoje, kar omogočajo tehnične značilnosti uporabljene za motoristično opremo.
Značilnosti omogočajo maksimalno amortizacijo udarcev in tako izboljšujejo varnost.