Jopa David (Errea)

50,00KAMELIA
80% bombaž, 20% poliester (290 g / m2)

Tkanina iz brušenega flisa, je praktična in topla, idealna za prosti čas. Bombažna obloga za udobje in poliestrska zunanjost za zagotovitev večje trdnosti. Je mehka na dotik, v stiku s kožo pušča občutek svežine.

Namen: PROSTI ČAS

črna / black (00120)črna / black (00120)siva / grey (00110)siva / grey (00110)temno modra / navy blue (00090)temno modra / navy blue (00090)
YXSXXSXSSMLXLXXL3XL
Počisti


Brezplačna
dostava

Brezplačna
menjava

Hitra
dostava

Opis

Jopa Philip (Errea) je primerna tako za moške kot za ženske, ki si želijo udobja v prostem času ali med športnimi aktivnostmi. Jopa David je del linije Classic.

Linija Classic je univerzalna, multifunkcionalna a vendar sodobna linija. Linijo odlikujejo vsestranskost, eleganca in zračnost. Črta pri liniji Classic poveže med seboj posamezne izdelke linije in je od nekdaj del vseh športnih disciplin. Odlična izbira za vse ki imajo radi klasičen stil. Ravno zaradi svoje vsestranskosti linija Classic zadosti potrebam različnih športnih kategorij. Tekmovalni dresi so znani po zračnosti, ki jo zagotavljajo. Materiali so hitro sušeči, se ne gubajo in obdržijo obliko tudi po večih pranjih brez likanja. Linija je na voljo v različnih barvah in zadovolji potrebe še tako zahtevnega kupca.

Večje količine in tisk!

Za večje količine in/ali tisk nas kontaktirajte.

KONTAKT