Jopa Philip (Errea)

50,00SUPERGA
92% bombaž, 8% elastan (200 g / m2)

Raztegnite bombažno tkanino zagotavlja optimalno prileganja. Podpira atletsko gibanje in izboljšuje njegovo harmonijo. Je mehka na dotik, v stiku s kožo pušča občutek svežine.

Namen: PROSTI ČAS

črna / black (00120)črna / black (00120)temno modra / navy blue (00090)temno modra / navy blue (00090)
YXSXXSXSSMLXLXXL3XL
Počisti


Brezplačna
dostava

Brezplačna
menjava

Hitra
dostava

Opis

Jopa Philip (Errea) je primerna tako za moške kot za ženske, ki si želijo udobja v prostem času ali med prakticiranjem športa. Ima tudi kapuco, ki vas varuje pred vetrom in dežjem. Jopa Philip je del linije Classic.

Linija Classic je univerzalna, multifunkcionalna a vendar sodobna linija. Linijo odlikujejo vsestranskost, eleganca in zračnost. Črta pri liniji Classic poveže med seboj posamezne izdelke linije in je od nekdaj del vseh športnih disciplin. Odlična izbira za vse ki imajo radi klasičen stil. Ravno zaradi svoje vsestranskosti linija Classic zadosti potrebam različnih športnih kategorij. Tekmovalni dresi so znani po zračnosti, ki jo zagotavljajo. Materiali so hitro sušeči, se ne gubajo in obdržijo obliko tudi po večih pranjih brez likanja. Linija je na voljo v različnih barvah in zadovolji potrebe še tako zahtevnega kupca.

Večje količine in tisk!

Za večje količine in/ali tisk nas kontaktirajte.

KONTAKT