Majica brez rokavov Professional 3.0 (Errea)

10,00

bela / white (01)bela / white (01)črna / black (12)črna / black (12)temno modra / navy blue (09)temno modra / navy blue (09)
YXSXXSXSSMLXLXXL3XL
Počisti


Brezplačna
dostava

Brezplačna
menjava

Hitra
dostava

Opis

Majica brez rokavov Professional 3.0 je primerna tako za moške kot za ženske. Izdelana je iz bombaža in je zelo zračna s čimer omogoča tudi izhlapevanje znoja. Ta majica vam bo pomagala, da boste vaše telo ohranjali suho tudi med najbolj zahtevnimi treningi tako se boste osredotočili le na vašo vadbo. Majica je del linije Classic.

Linija Classic je univerzalna, multifunkcionalna a vendar sodobna linija. Linijo odlikujejo vsestranskost, eleganca in zračnost. Črta pri liniji Classic poveže med seboj posamezne izdelke linije in je od nekdaj del vseh športnih disciplin. Odlična izbira za vse ki imajo radi klasičen stil. Ravno zaradi svoje vsestranskosti linija Classic zadosti potrebam različnih športnih kategorij. Tekmovalni dresi so znani po zračnosti, ki jo zagotavljajo. Materiali so hitro sušeči, se ne gubajo in obdržijo obliko tudi po večih pranjih brez likanja. Linija je na voljo v različnih barvah in zadovolji potrebe še tako zahtevnega kupca.

Večje količine in tisk!

Za večje količine in/ali tisk nas kontaktirajte.

KONTAKT