Nogavice SOXPro Ultra Light

34,90LAHKOTNOST IN PRILAGODLJIVOST PO MERI

Nogavica SOXPro Ultra Light je najlažja nogavica z oprijemom na tržišču. Tehta le 30 gramov in se popolnoma prilagaja stopalu, torej je občutek udobja pri nošenju izjemen. K temu pripomore kombinacija trajnostnega blaga in kvalitetnega bombaža.PATENTIRANA NOGAVICA GRIP:IN+

Nogavice SOXPro Super Light predstavljajo novo generacijo športnih nogavic z dvojno plastjo za oprijem, kar pa omogoča izvajanje športnih aktivnosti na najvišjem nivoju zmogljivosti.TEHNOLOGIJA “CUSHION” IN DIZAJN

Celotna osnova nogavice je obložena s tehnologijo “Cushion”; spužvasti sloj, ki je ključen pri amortiziranju udarcev in pojavu žuljev. Ravno tako, tehnologija “Cushion” omogoča višje postavljeno peto in bolj tankim sprednjim delom nogavic v primerjavi z SOXPro Classic. Zagotavlja tudi maksimalno zaščito za ahilovo tetivo in gleženj ter izjemno udobje.

Bordo rdeča (SOXPro-bordo)Bordo rdeča (SOXPro-bordo)Bordo rdeča (SOXPro-bordo)Oranžna (SOXPro-oranžna)Oranžna (SOXPro-oranžna)Oranžna (SOXPro-oranžna)Vijolična (SOXPro-vijolična)Vijolična (SOXPro-vijolična)Vijolična (SOXPro-vijolična)Bela (SOXPro-bela)Bela (SOXPro-bela)Bela (SOXPro-bela)Črna (SOXPro-črna)Črna (SOXPro-črna)Črna (SOXPro-črna)Modra (SOXPro-modra)Modra (SOXPro-modra)Modra (SOXPro-modra)Nebeško modra (SOXPro-nebeško modra)Nebeško modra (SOXPro-nebeško modra)Nebeško modra (SOXPro-nebeško modra)Rdeča (SOXPro-rdeča)Rdeča (SOXPro-rdeča)Rdeča (SOXPro-rdeča)Rumena (SOXPro-rumena)Rumena (SOXPro-rumena)Rumena (SOXPro-rumena)Temno modra (SOXPro-temno modra)Temno modra (SOXPro-temno modra)Temno modra (SOXPro-temno modra)Zelena (SOXPro-zelena)Zelena (SOXPro-zelena)Zelena (SOXPro-zelena)
XS (35-37)XS (35-37)S (38-40)S (38-40)M (41-43)M (41-43)L (44-46)L (44-46)XL (47-49)XL (47-49)
Počisti


Brezplačna
dostava

Brezplačna
menjava

Hitra
dostava

Opis

Izboljšaj svoje zmogljivosti! Izberi SOXPro Ultra Light nogavice.

Nogavice SOXPro Ultra Light so najlažje protizdrsne nogavice na tržišču. Tehtajo le 30 gramov in se popolnoma prilagajajo stopalu, torej je občutek udobja pri nošenju izjemen. K temu pripomore kombinacija trajnostnega blaga in kvalitetnega bombaža.

Nogavice SOXPro so bile načrtovane za dosego maksimalnega oprijema.
Značilnost nogavic SOXPro so nedrseče blazinice v obliki puščice. Puščice so izdelane iz silikona visoke kvalitete, ki omogoča izjemen oprijem in preprečuje vsakršno drsenje v obutvi. Silikonske puščice, niso prisotne samo na podplatu, ampak tudi na strateškem delu pete ter tako preprečujejo moteče stransko in vertikalno gibanje stopala, ki je prisotno pri večini športov.

Nežen dotik z novo tehnologijo:
– trajnostna tkanina s kvalitetnim bombažem za večje udobje in lahkoto.
– Ultra high air flow: ventilacijski sistem prilagojen za dolgotrajne aktivnosti v vseh vremenskih pogojih.
– značilne tanke puščice pokrivajo peto in tako omogočajo večjo hitrost in natančnost ter zmanjšujejo možnost poškodb.
– inovativen in patentiran notranji oprijem za maksimalne individualne dosežke
– odsotnost šivov, kar povečuje udobje
– bolj tanka špica, kar povečuje obvladljivost od glave do pet