Polo majica Praga (Errea)- zadnji kosi

33,00 20,80
B-HIVE
100% poliester (135 g / m2)

Inovativna tkanina, izdelana s posebnim čebeljim vzorcem, ki ga tvorijo mikro zračne komore. Nova kombinacija preje zagotavlja izjemen dihalni učinek in izjemno lahkotnost. Manjša količina tkanine, ki je v stiku s kožo, zahvaljujoč prisotnosti drobnih zračnih komor v resnici omogoča izjemno regulacijo telesne temperature in občutek intenzivnega udobja.

Preja je dvojna in sestavljena iz vlaken različnih odtenkov, da dobi značilno barvno mešanico, svetlega in temnega učinka, pridobljeno z dvojnim barvilom, značilnim za slog prostega časa. Mehka in udobna tkanina spremlja vsako gibanje telesa z izjemno naravnostjo. Tudi nova tkanina B-HIVE ima certifikat Oeko-Tex® Stardard 100 in ne sprošča snovi, ki so škodljive za kožo ali zdravje.

Namen: TEKMOVANJE, PROSTI ČAS

modra-bela / blue-white (01500)modra-bela / blue-white (01500)modra-bela / blue-white (01500)
XSXS
Počisti


Brezplačna
dostava

Brezplačna
menjava

Hitra
dostava

Šifra: FM950C-RAZPRODAJA Kategorije: , ,

Opis

Polo majica Praga je odlična izbira za prosti čas. Praga je najbolj elegantna majica na trgu, narejena z neprimerljivo  prefinjeno eleganco in detajli. Majica nudi ekipi profesionalen in izjemno prepoznaven izgled, narejena je iz enakih materialov kot jih uporabljajo igralci ekipe Parma Calcio 1913 (tkanina B-HIVE). Material odvaja pot in tako zagotavlja suho kožo in s tem izredno udobje med samo fizično aktivnostjo. Lastnosti majice so kratek rokav, polo ovratnik ter tanki barvni všitki na gumbnici. B-HIVE je tkanina, ki je zgrajena s posebno teksturo satja iz mikrozračnih komor, ki zagotavljajo izjemen dihalni učinek in izjemno lahkotnost. Polo majica praga je del linije Classic.

Linija Classic je univerzalna, multifunkcionalna a vendar sodobna linija. Linijo odlikujejo vsestranskost, eleganca in zračnost. Črta pri liniji Classic poveže med seboj posamezne izdelke linije in je od nekdaj del vseh športnih disciplin. Odlična izbira za vse ki imajo radi klasičen stil. Ravno zaradi svoje vsestranskosti linija Classic zadosti potrebam različnih športnih kategorij. Tekmovalni dresi so znani po zračnosti, ki jo zagotavljajo. Materiali so hitro sušeči, se ne gubajo in obdržijo obliko tudi po večih pranjih brez likanja. Linija je na voljo v različnih barvah in zadovolji potrebe še tako zahtevnega kupca.